Online bejelentkezés
Kapcsolatfelvétel

Cégünkről

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket, melynek fő profilja a kis-és középvállalatok teljes körű foglalkozás-egészségügyi, és igény szerinti szakorvosi ellátása.

Cégünk szlogenje a „testreszabott egészségügyi ellátás" hűen tükrözi filozófiánkat, miszerint a egészség megőrzése, megtartása, és a munkaképesség mihamarabbi visszaszerzése csak komplex, személyre szabott ellátással biztosítható.

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk állami, önkormányzati intézmények, élelmiszeripari egységek, könnyű és nehézipari termelő vállalatok, kollégiumok, iskolák dolgozóinak ellátásában. Szoros együttműködésben látjuk el feladatainkat azok minőségbiztosítási, környezetvédelmi, és munkavédelmi egységeivel.
Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásunkkal állunk partnereink rendelkezésére telephelyükön vagy az alább részletezett, jól felszerelt orvosi rendelőink bármelyikében. Cégünk rugalmasan alkalmazkodik jelenlegi és jövendőbeli partnerei igényeihez, munkavállalói létszámtól függetlenül.

További szolgáltatásaink, az egészségügyi szakértés, az oktatás, és menedzserszűrés. Utóbbi segítségével átfogó képet tudunk nyújtani az adott egyén számára egészségi állapotáról, ami az egészségtudatos életmód és szemlélet kialakulása szempontjából is alapvető jelentőségű. Alapjául szolgálhat minden további szakvizsgálatnak.
Pácienseinket az elvárható legmagasabb szakmai színvonalon, kellemes környezetben, maximális odafigyeléssel és empátiával gyógyítjuk.
Nálunk nincs hosszú várólista, rövid határidőn belül kaphat időpontot.